Mulle on tullut yhtäkkinen tarve saada kämppääni muokattua taas vähän enemmän mun näköiseksi ja tyyliseksi. Oon selaillut viimeaikoina sisustuslehtiä ja internetin syvimpiä sisustussyövereitä kuola valuen. Tiedän että mulla ei ole todellakaan mikään paha luukku ensikämpäksi. Tykkään kyllä asunnostani myös sen hyvän sijainnin ja ihan fiksujen pintojenkin takia, mutta silti kaikesta huolimatta jotain, jotain, täältä puuttuu ja paljon. Tiedän että ei sen ensasunnon tarvi nyt olla suoraan kuin sisustuslehdestä. Niin.. Kuten sanoin, tiedän sen. Onneksi tosiaan olen kuitenkin saanut mäihällä yllättävänkin kivoja kalusteita asuntooni ostelematta mitään mattoa suurempaa.

Lomogram_2013-10-18_11-12-22-AM-normal.j

Kuitenskin mulla on vain yksi päätetty tavoite jonka täytyy tulla joskus tapahtumaan. Joko heti ensvuonna tai kolmensadan vuoden päästä. Nimittäin haluaisin tulevan unelmieni Kodin, isolla K:lla, olevan joku ullakkoasunto tms. ja haluaisin myös, että sisään astuessa ihmisiltä pääsee suustaan ihastunut Vau! 

Sitten vähän kertoilen, sanoin että kuvin, minkälaisen mää haluaisin mun K-isolla Kodin olevan. Mun sisustusmakuni ei ole tehnyt hirveitä äkkikäännöksiä viimeisen vuoden aikana ja toivon ettei se tuu koskaan tekemäänkään. Jokunen aika sitten tykkäsin hirveesti rouheen ja ylellisen yhdistelmästä. Kuten esimerkiksi betonia yhdessä silkin ja kristallien kanssa.Tällä hetkellä kuitenkin oon siirtyny enemmän tuon rouheen puolelle: silkin ja kristallien tilalle on tullut juuttia, metallia ja pellavaa.

Lomogram_2013-10-20_03-38-12-PM-normal.j

Semmoista sitten tällä kertaa. Yks juttu mun piti vielä kertoo... Eiku niin! Kaikki H&M HOME:n tyynyt, pussilakanat, verhot, kynttiläjalat, pyyhkeet ja aivan kaikki muutkin ovat niinku justiinsa jotain mistä mää tykkään hirveesti. Voisin tilata jokaisen asian itselleni! Pitää ensin vain vissiin voittaa lotossa...


Ask me something in here. Tai jottai. Mun enkku on kyllä jotain ihan kauhiaa. Siitä sitten myöhemmin :-)